Zo makkelijk maakt u personeel en kinderen blij!

De zomer is voorbij en iedereen is weer hard aan het werk. Bij Van der Doelen Speelgoed bereiden wij ons al voor op de feestdagen. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar nog helemaal niet mee bezig bent. Toch brengen we de gezelligste tijd van het jaar vast onder uw aandacht. Want voordat u er erg in hebt, staan de feestdagen voor de deur!

Wilt u met Sinterklaas of kerst het personeel en hun kinderen blij maken? Maar hebt u het in deze periode veel te druk om zelf de cadeautjes uit te zoeken? Dan heeft Van der Doelen Speelgoed de oplossing: verkoop met kwaliteit, kennis en service. Met deze succesformule maken we het u gemakkelijk. Wij denken mee over uw sinterklaas- of kerstinkopen. En dat scheelt u veel kostbare tijd en moeite!

Unieke gepersonaliseerde personeel cadeau-site

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om voor uw bedrijf een gepersonaliseerde personeel cadeau-site in het leven te roepen. Voorzien van het bedrijfs logo en persoonlijke inlogcode. U kunt zelf het maximale online cadeau bedrag bepalen en opgeven. Dit heeft als voordeel dat uw personeel nooit meer kan besteden dan het vooraf afgesproken totaal cadeaubedrag!

Wilt u meer weten over deze succesformule? Neem dan contact op met Nancy van der Doelen, tel (0412) 45 31 90 / 06 30 17 10 14, e-mail nancy@vanderdoelen-speelgoed.nl
Graag tot snel bij Van der Doelen Speelgoed!!

 

Met vriendelijke groet, Jos en Nancy Van der Doelen