Algemene Leveringsvoorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle rechtsbetrekkingen,waarbij Van der Doelen Speelgoed B.V. als leverancier van producten optreed.

Van der Doelen Speelgoed B.V. is ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nr. 16.07.04.15.  -  BTW NL 8019.64.659B01

Op al onze producten zijn onze algemene voorwaarden van kracht. Prijzen zijn inclusief btw. Onder voorbehoud van type- en drukfouten.

 

Klantenservice:

Emailadres: info@vanderdoelen-speelgoed.nl

 

Aanbiedingen en Akties:

Alle aanbiedingen van Van der Doelen Speelgoed B.V. zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten en / of prijswijzigingen blijven ten allen tijden voorbehouden.

 

Overeenkomst:

 1. De koopovereenkomst tussen Van der Doelen Speelgoed B.V. en koper is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging per email is verstuurd aan de klant,daarin wordt ook het totaal bedrag van de zending aangegeven.
 2. Van der Doelen B.V behoud zich het recht voor items die niet binnen 5 werkdagen na het tot stand komen van de overeenkomst zijn betaald,te verkopen aan een andere partij.Indien het product alsnog word betaald na deze 5 werkdagen is de levering van het product onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.
 3. LET OP:Indien u,om welke reden dan ook,wilt afzien van uw opdracht,dan dient u binnen 24 uur te reageren via email. Van der Doelen Speelgoed B.V gaat er van uit dat wanneer u niet binnen deze termijn heb gereageerd, de opdracht bindend is.
 4. Zetfouten en / of prijswijzigingen blijven ten allen tijden voorbehouden.

 

Ophalen van bestelling:

Wanneer u een bestelling op wilt komen halen kan dat bij  ons filiaal in heesch.  U kunt dit aangeven bij onze verzendmethode's op het moment dat u de bestelling doorvoerd. Zodra uw bestelling in ons filiaal  klaar ligt krijgt u hier bericht van. Van der Doelen Speelgoed B.V. zorgt dat de bestelde artikelen binnen 1 werkdag  na ontvangst van de betaling bij het opgegeven filiaal klaar ligt .

 

Prijzen en betalingen:

 1. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in Euro’s,incl BTW en exclusief verzendkosten.
 2. Betaling kan geschieden op (een van) de wijze(n) zoals aangegeven tijdens het bestelproces.Aan uw bestelling kunnen nadere(betalings/bestel)voorwaarden worden gesteld. Bij betaling per bank of giro geldt als datum van betaling de datum van creditering van de bankrekening van Van der Doelen Speelgoed B.V.

 

Betaalmethoden:

 1. Vooruitbetaling middels bankoverschrijving.
 2. Betaling via Ideal, Creditcard, Mister Cash, SOFORT Banking & PayPal (Mollie online betalingen)

 

Bank en giro gegevens:

NL92INGB65.85.343  ing te Oss

 

Voor overschrijvingen vanuit het buitenland dient u de volgende gegevens bij uw betaling te  vermelden:

IBAN:
NL92INGB0006585343   
BIC :  
INGBNL2A   

 

Levering en Verzending:

 • Van der Doelen Speelgoed B.V. levert de voor 14:00 uur bestelde artikelen de volgende werkdag na ontvangst van de betaling op het opgegeven afleveradres af,mits op voorraad.In drukke periodes (bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kan de levering enige vertraging oplopen.
 • Bestellingen worden geleverd via DHL of kunnen op afspraak worden afgehaald bij Van der Doelen Speelgoed B.V.
 • Van der Doelen B.V. is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van pakketten bij DHL.

 

Verzendkosten (binnen Nederland):

Verzendkosten binnen Nederland zijn 4,99
Bestellingen boven de 50,00 worden GRATIS verzonden.

 

Verzendkosten Belgie:

Verzendkosten naar België zijn 7,50
Bestellingen boven de 100,00 worden GRATIS verzonden.

 

Verzendkosten Duitsland:

Verzendkosten naar Duitsland zijn 9,99
Bestellingen boven de 100,00 worden GRATIS verzonden.

 

Retourenbeleid en voorwaarden bij verkeerde levering of schade:

 • U heeft de verplichting om bij aflevering meteen te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden.
 • Wij nemen alleen artikelen retour bij het constateren van technische mankementen of niet meteen zichtbare beschadigingen van het product.
 • Binnen 3 werkdagen na ontvangst van het product moet er contact via de mail met ons zijn opgenomen over een eventuele retourzending.
 • Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, kunt u het desbetreffende product tegen retournering daarvan te laten vervangen door een nieuw product.
 • Indien wij akkoord gaan met een retourzending komen verzendkosten voor uw rekening en dient u de artikelen degelijk te verpakken,wanneer wij artikelen retour krijgen die slecht verpakt zijn zullen wij extra kosten in rekening brengen. Na constatering van de klacht krijgt u de verzendkosten geretourneerd.

 

Garantie en klachten:

Voor vragen over garantie en eventuele klachten over een product dient u contact op te nemen met:

Emailadres: info@vanderdoelen-speelgoed.nl